Anmälan till kurs
Grundkurs i akut- och intensivvård

Gör såhär:

Anmäl i formuläret nedan vem eller vilka som ska gå kursen. Arbetsplats, yrke, namn, personlig epost och telefonnummer. Ange din arbetsplats / företag även om du vill betala kursen privat. Det är viktigt att du anger den epostadress som du sedan kommer att använda för att få tillgång till kursen. Är ni flera som ska gå kursen från samma arbetsplats? Tänk på att fylla i ett formulär per person, ladda om sidan för att få upp formuläret igen.

Är ni ett stort antal(fler än 6 pers) från samma arbetsplats som ska gå kursen? Fyll i uppgifterna för den första deltagaren nedan, och maila sedan en lista, gärna i form av ett kalkylblad (excel, google sheets eller dylikt), med förnamn, efternamn och epostadress för de övriga som ska anmälas, till utbildning@swevet.se.

När du fyllt i formuläret får du ett bekräftelsemejl till den epostadress du angivit med detaljer om hur du går vidare med betalningen. Tänk på att för att betala kursen med faktura behöver ditt företag vara registrerad som kund hos oss.


FaktureringsuppgifterFå nyheter och uppdateringar från Swevet! Välj här vilket nyhetsbrev du vill ta emot:

Var finns ditt företag?


Swevet AB behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Du kan när som helst avsluta prenumerationen på dessa meddelanden. Läs mer i vår integritetspolicy.